Praktijk

Confident Mind

Hoe ziet jouw leven eruit als onzekerheid geen rol meer speelt?”

Confident Mind

Het leven met onzekerheid, sociale angst of een laag zelfbeeld is niet altijd makkelijk. Het kan ervoor zorgen dat je veel in je hoofd zit en je leven niet volop beleeft.

Samen kunnen we face to face of online aan de slag gaan en de problemen een plek in je leven geven waar het niet meer zo storend aanwezig is.

Dit doen we onder andere door je leren je gedachten minder serieus te nemen, milder te worden naar jezelf en je emoties er laten zijn, zonder dat ze je zo in de weg zitten.

Marloes Beaard

 

° Psycholoog NIP
   met specialisme
   zelfbeeld en
   zelfvertrouwen

   06 43 80 99 62

Onzekerheid

Gevoelens van onzekerheid zijn mij zeker niet vreemd. Ik begrijp hoe lastig dit kan zijn en hoezeer het je in de weg kan zitten. Op het moment dat ik mezelf toestond dat de onzekerheid er mág zijn, is er meer ruimte. Ruimte om mijn leven te leven zoals ik het echt wil, ondanks de angst.

Naast deze levenservaring heb ik op professioneel vlak ervaring opgedaan door het volgen en cum laude behalen van de universitaire studie Gezondheidspsychologie.

Sinds 2018 ben ik werkzaam als psycholoog.

“I strongly believe the time spent working on ACT with Marloes has helped me with my anxiety and self image”

Vergoeding voor de behandeling is vaak mogelijk vanuit de zorgverzekering.Voor meer informatie of het maken van een afspraak bezoek mijn website: 

Confident Mind
is aangesloten bij:

Bezoek mijn Website →

Pin It on Pinterest

Share This