#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Datum 27/09/2019
Aanvangstijd 20:00 - 23:30 (welkom vanaf 30 minuten voor aanvang)

Categorieën


WAT IS DE AUM-MEDITATIE?

 

De AUM staat voor Awareness, Understanding en Meditation. De AUM is een intense Reis door Emoties en maakt je in 2,5 uur klaarwakker en liefdevol. Ieder beleeft de AUM op zijn eigen wijze. Muziek leidt je door deze meditatie. Een intense ervaring die je energie de vrijheid geeft en je verlost van spanning en stress. Een AUM geneest oude pijn, is gezond voor lichaam en geest en helpt je om in contact te komen met je kracht, vitaliteit en elegantie. Na afloop voel je je voldaan, opgeruimd en ontspannen. Je hebt de smaakt van het leven weer te pakken.

Het is een krachtige en dynamische meditatie met veel beweging, het biedt allerlei mogelijkheden om gevoelens te uiten: van boosheid tot vergeving, van angst tot lachen, van absurditeit tot intimiteit, van verdriet tot genegenheid, alles komt aan bod. Je ontmoet nieuwe mensen, je leert jezelf en anderen beter kennen, je voelt je vrijer en levendiger, de AUM is een ervaring die je niet snel vergeet! Tijd om te genieten.

De AUM verandert je leven. De AUM inspireert!

 

Informatie:

Inloop: 19:00 – 20:00 uur.
Start: 20:00 uur tot ± 22:30 uur.
Kosten deelname: €15,- en gratis voor nieuwe deelnemers
Locatie: PUUR Almere, Randstad 22-161, 1316BM Almere

 

Parkeren is gratis en kan voor de deur. Meteen na de rotonde rechts de slagbomen door, aan het einde links, aan het einde nogmaals links.

 

 

Trek kleren aan waarin je makkelijk kunt bewegen en zweten. Neem een flesje water en een handdoek / dekentje mee

Pin It on Pinterest

Share This