Praktijk

Feel Balance

“Soms is de batterij leeg en moet weer opgeladen worden. Het is goed onszelf de tijd en de hulp te gunnen om dit te kunnen doen.”

Balans en mindfulness zijn modewoorden

Je klachten weg en je leven in eigen hand, voor wie zoekt naar een échte oplossing in alternatieve geneeswijzen.

Evenwicht tussen lichaam, geest en ziel

Mijn bedrijfsnaam Feel Balance gaat over het in evenwicht zijn van je lichaam, je geest en je ziel. Mijn uitgangspunt is de mens in zijn geheel. Wanneer je niet lekker in je vel zit, doet dat iets met je algehele energie, je hebt geen zin meer om mee te doen aan dingen die om je heen gebeuren. Niet lekker in je vel zitten kan letterlijk fysiek niet in orde zijn, maar kan ook betekenen dat je in je mind niet in balans bent: er spelen allerlei zaken om je heen waar je niet blij van wordt of die stress veroorzaken. Vaak bewegen er ook dingen op de achtergrond die je niet altijd kunt benoemen; ook de ziel spreekt vaak mee.

Adri Hendriksen-van der Spek

° Massagetherapeut
Manuele
° Lymfedrainage-
Therapeut
° Spiritueel Coach

06 11 64 02 25

Graag ga ik met jou vanuit een intakegesprek te rade waar we aan kunnen werken: is een ontspannende massage voldoende om je weer op de been te helpen of spelen er dingen mee op de achtergrond die jouw leven en jouw welzijn bepalen? Dan ga ik daar graag met jou verder op in als therapeut. Balans vinden is een zoektocht, zeker in onze maatschappij waarin we veel zaken met elkaar moeten kunnen combineren en veel verplichtingen hebben.

Wie ben ik?

Ik ben spiritueeltherapeut, massagetherapeut, manueel lymfedraineur docent en fotograaf. Deze ervaringen en kwaliteiten wil ik graag gebruiken om met jou deze zoektocht aan te gaan. Ik ben als therapeut bevoegd op het gebied van Cranio-Sacraal therapie, Voice Dialogue, Ademsessies, Familie-opstellingen en Polariteitsmassage. Bovendien ben ik officieel gediplomeerd NGS-wellness masseur met accreditaties voor stoelmassage, zwangerschapsmassage en manuele lymfedrainage. Ik werk daarnaast nog steeds graag als docent in het Voortgezet Onderwijs. Ik ben altijd op zoek naar de ontmoeting met de mens in al zijn facetten. Ik wil je graag leren kennen en je weer op weg helpen.

Ik ben gespecialiseerd in vrouwenmassage en borstdrainage, voor meer info kijk op mijn website.

Feel Balance
is aangesloten bij:

Bezoek mijn Website →

Pin It on Pinterest

Share This