Praktijk

ICOACH4U

“Als je je niet meer hoeft te verdedigen tegen je eigen gevoelens wordt je leven vrijer en kan je al je aandacht richten op wat echt belangrijk voor jou is.”

Vrijer leven

  • Word je moe van jezelf en je zelfkritiek?
  • Weet je niet waar je past en of je leven wel gaat zoals het kan?
  • Zet je je eigen verlangens op de laatste plaats, ver achter die van je gezin, je familie, je vrienden, je baas, je klanten, de sportclub….

Als je je niet meer hoeft te verdedigen tegen je eigen gevoelens wordt je leven vrijer en kan je al je aandacht richten op wat echt belangrijk voor jou is.

Weet je niet meer wie je bent?

Mijn naam is Astrid Mohamedhoesein.
Heel lang wist ik niet wie IK was. Wat IK wilde en kon en wat ik niet, waar mijn grenzen lagen. Na een zoektocht die mij veel energie, tijd en tranen heeft gekost, hielpen NLP-coaching en hypnotherapie mij mijn echte IK te vinden. Meer rust in mijn hoofd, meer tijd voor de dingen in het leven die MIJ energie geven.

Astrid Mohamedhoesein

° Stress en Burn-out
coach
° Hypnotherapeut

06 26 03 03 84

Jouw persoonlijke reis

Mijn reis is niet de jouwe, maar ik leer je te vertrouwen op het licht aan het eind van de tunnel. Met hulp van NLP en hypnose help ik je gelukkig te zijn met jezelf.
Veel mensen gaan met stress om zoals ze omgaan met rommel in huis als er visite komt: alles snel in een la of achter de kastdeur. Maar achter dat deurtje is het een almaar groter wordende bende. NLP en hypnose zijn de “professional organizers” van je hersenen en je denkproces. Ze werken direct in dat deel van het zenuwstelsel waar je zelfkritiek en stressfactoren zitten.

Bezoek mijn Website →

Pin It on Pinterest

Share This