Praktijk

Lilian Peters Homeopathie

Homeopathie: minimale dosis en maximaal effect

Zorg voor jezelf met homeopathie

Homeopathie heeft effect op lichaam, ziel en geest.  Het is een effectieve en natuurlijke geneeswijze, die zowel bij acute als chronische klachten kan helpen

In onze tijd hebben we te maken met veel verstorende invloeden, die het lichaam uit balans kunnen brengen.  Denk bijvoorbeeld aan kunstmatige hormonen, langdurige stress en reguliere medicijnen.

Maar ook gebeurtenissen of trauma’s uit het verleden kunnen de oorzaak zijn van klachten. Als homeopaat kijk ik altijd naar het hele plaatje. Vandaaruit probeer ik de balans te herstellen. Dat doe ik o.a. met homeopathische geneesmiddelen.

Lilian Peters

° Klassiek homeopaat

   06 2714 8765

Homeopathische geneesmiddelen

Homeopathische geneesmiddelen hebben een natuurlijke basis, werken mild en hebben geen bijwerkingen. Ze versterken het immuunsysteem en activeren je eigen geneeskracht. De homeopathische middelen die ik kies, zijn altijd afgestemd op jou als individu. Eventueel werk ik met Homeopathic Detox Therapy, waarbij het lichaam ontdaan wordt van belastende stoffen.

Wil jij in je zoektocht naar genezing ondersteund worden door homeopathie, bel of mail me dan. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.

Mijn specialisaties:

 

  • Homeopathie voor vrouwen

  • Vrouwenklachten: overgang, PMS, vruchtbaarheid

  • Homeopathic Detox Therapy

Wil je een persoonlijke afspraak maken, neem dan contact met me op

Lilian Peters Homeopathie
is aangesloten bij:

Bezoek mijn Website →

Pin It on Pinterest

Share This