Multi-ruimte huren

PUUR voor jouw workshop, vergadering of presentatie

Reserveren, bezichtigen of informatie?

Ondernemen is netwerken. En netwerken is informatie delen. Bij PUUR doen we het allemaal. Regelmatig worden er bijeenkomsten gehouden met informatieve lezingen en presentaties. Een uitstekende kans om zowel kennis als nieuwe contacten op te doen. Dit wordt gedaan in onze multi-ruimte.

Op slechts tien minuten lopen van het Centraal Station vindt u PUUR Almere en onze multi-ruimte. Gelegen aan het stadscentrum is het een uitstekende locatie voor al uw activiteiten. Gemakkelijk bereikbaar en tijdens een pauze kunt u of uw bezoekers even het mooie centrum van Almere in voor de lunch.

De multi-ruimte

Met 60 vierkante meter is de sfeervolle multi-Ruimte geschikt voor kleine bijeenkomsten zoals een vergadering, brainstormsessie, workshop, lezing of training. Een beamer en een flip-over zijn aanwezig zodat u met het grootste gemak presentaties kunt geven en notities kunt maken. De ruimte is geschikt voor 30 personen, maar in theatervoorstelling is er ruimte tot zelfs 50 personen.

Deze ruimte noemen we de ‘Multi-Ruimte’ omdat de ruimte multifunctioneel is. De inrichting en het meubilair kunnen snel en gemakkelijk verplaatst worden zodat u uw activiteit op een gewenste manier kunt uitvoeren. Bij mooi weer is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de achterliggende tuin.

Benieuwd naar onze ruimte? We nodigen u graag uit voor een gratis rondleiding! Voor meer informatie, vragen of een bezichtiging hoeft u alleen even een e-mail te sturen naar: info@puuralmere.nl

Tarieven

Bij PUUR Almere kunt u profiteren van onze flexibiliteit. De multi-ruimte is beschikbaar op zowel werkdagen als weekenden op een tijdstip dat u uitkomt!

Tarieven per dagdeel van 4 uur:  € 75,00 (excl. btw)

Koffie, thee, koekjes en snoepjes:  € 5,50 p.p. 

Het zelf regelen van catering is ook toegestaan.

Bijdrage is inclusief gebruik van alle faciliteiten zoals de wachtruimte, de ontmoetingsruimte en de eindschoonmaak. Er wordt van u als gebruiker verwacht dat u de ruimte achterlaat zoals u die heeft aangetroffen.

Het is ook mogelijk uw geplande activiteit te plaatsen in de PUUR evenementen, als deze voldoende aansluit op de missie van PUUR. Hiervoor wordt € 25,00 (excl. btw) gerekend. 

Reservering annuleren

Door onvoorziene gebeurtenissen of onvoldoende opkomst kan het gebeuren dat u uw reservering wilt annuleren. Wij verzoeken u dit per direct te melden. Dit omdat een gereserveerde niet meer is te verhuren na annulering en omdat er reeds een grote mate van investering heeft plaatsgevonden van onze kant zoals rondleidingen, planning, administratie, marketing, programmering, nieuwsbrief en social media.

 

Bij PUUR Almere houden we de volgende annuleringsregeling aan:

  • U mag kosteloos eenmalig uw reservering tot maximaal 3 maanden verschuiven
  • Uw bijdrage wordt voldaan op de datum van uw originele reservering zoals overeengekomen
  • In geval van annulering van uw verschoven reservering wordt geen restitutie verleend

 

– reserveringen of annuleringen via telefoon worden niet behandeld –

Voor annuleren of verschuiven van uw reservering dient u een mail te sturen naar info@puuralmere.nl

Vermeld in het onderwerp a.u.b.: Annulering/wijziging met de ruimte en de gereserveerde datum.

Pin It on Pinterest

Share This