Praktijk

Nei Jing Tu

Leven vanuit je kracht

Ik kon het haast zelf niet geloven wat de behandelingen met mij deden zo goed ging ik mij voelen

Leven vanuit je Kracht

Ik ben Angela Verkade, mijn missie is mensen weer te laten stralen van binnenuit! Leven vanuit je kracht! Is mijn levensvisie.

Wat doe ik?

VoetreflexPlus™ therapie

Chinli®-Tuina massage

Nei Jing Tu therapie volgens de BOCAM methode

Angela Verkade

° Chinees geneeskundig
   therapeut

   06-18281068

VoetreflexPlus™ therapie

VoetreflexPlus™ bestaat uit een combinatie van westerse en Chinese grepen. Met de westerste grepen worden bepaalde zones op de voet gemasseerd en met de Chinese technieken energie banen en acupunctuurpunten op de voeten en het onderbeen en knieën. Diverse klachten kunnen hiermee aangepakt worden en VoetreflexPlus™ therapie zet ik ook vaak in als onderdeel van een Nei Jing Tu therapie traject. Hou er wel rekening mee dat er 6 á 8 behandelingen nodig zijn voor optimale eerste resultaten.

Nei Jing Tu therapie volgens de BOCAM methode

De BOCAM methode is gebaseerd op 5 pijlers. Bewegen (oefeningen), Ontspannen, Concentratie (Meditatie) oefeningen, Ademhalingstraining en Manuele therapie (o.a. Chinli®-Tuina massage en VoetreflexPlus™, 5 elementen voedingsadviezen, ooracupunctuur enz.)

Hierbij worden alle pijlers uit de Chinese geneeswijze toegepast, dit vereist ook inzet van degene die ik behandel.

Chinli®-Tuina massage

Met diverse massage technieken worden acupunctuurpunten, energiebanen en spieren geactiveerd, blokkades vrijgemaakt en draagt het ook bij aan mentale welzijn, omdat er door middel van aanraking bepaalde geluk stofjes worden vrijgemaakt waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. Deze technieken kunnen gericht worden toegepast op ontspanning maar ook op therapeutisch vlak. Via Chinli®-Tuina massage kunnen veel klachten worden aangepakt, en leiden tot een significante verbetering en herstel.

Het lichaam liegt niet en geeft steeds signalen af… de kunst is dat je leert luisteren en daarin wordt je bijgestaan door Nei Jing Tu. Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Nei Jing Tu
is aangesloten bij:

Bezoek mijn Website →

Pin It on Pinterest

Share This