Praktijk

Caroline Brons

De praktijk waar een ieder serieus genomen wordt, met grote  en / of met kleine klachten

Praktijk voor Integrale Natuurgeneeskunde en Gezondheidzorg en Lyme Specialist

In mijn praktijk behandel ik mensen, van baby tot ouderen, die op de meest  uiteenlopende manieren problemen hebben gekregen met hun gezondheid en hun weerstand.

Dat kan gaan om mensen met een al dan niet chronische ziekte waarbij de reguliere behandeling niet het gewenste resultaat heeft behaald of waar bij de klachten steeds weer terugkerend zijn.

Vaak gaat het daar bij om klachten waarvan de oorsprong niet achterhaald wordt en waarbij ondanks de inzet van vaak veel en langdurige medicatie en therapieën te weinig verbetering optreedt.

Caroline Brons

° Orthomoleculaire
Natuurgeneeskundig
Therapeut
°
Lyme Specialist

06 53 79 43 26

Omdat ik gedurende 25 jaar ervaring in de reguliere gezondheidzorg, met name in de openbare farmacie, veel patiënten heb gezien waarbij regelmatig klachten terugkwamen als de medicatie gestopt werd, raakte ik geïnteresseerd in
aanvullende geneeswijzen die in onze westerse gezondheidszorg ook kunnen worden toegepast.

Met mijn opleiding Medische Basiskennis als uitgangspunt, mijn ervaringen en bevoegdheden in de reguliere  gezondheidszorg, en een aantal vervolgdiploma’s in de Natuurgeneeskunde en Orthomoleculaire studies, heb ik vorm kunnen geven aan wat mijn praktijk nu is geworden.

Wat kan ik voor jou doen:

” ik wil openstaan voor eenieder die op welke manier dan ook ondersteuning wenst in zijn of haar gezondheid of waarin ik probeer te achterhalen middels bepaalde onderzoeksmethoden op welke problemen deze gezondheidsklachten feitelijk berusten. Daarbij zullen natuurlijke geneesmiddelen, supplementen en gerichte voedingsadviezen en voedingspatronen de basis van mijn voorschriften zijn. “

Voor vrijblijvende informatie of het plannen van een consult kunt u contact opnemen via mijn contactformulier van mijn website

Ook kunt u eventueel via de web agenda een consult inplannen, ter bevestiging van de gemaakte afspraak wordt u teruggebeld.

Praktijk Brons
is aangesloten bij:

Bezoek mijn Website →

Pin It on Pinterest

Share This